• Els altres xerpes, com ho han fet?

    Avaluació 3

    Escriviu un comentari relatant el guiatge dels altres xerpes. Potser aquestes preguntes us poden ajudar a elaborar el comentari.

    • Quins xerpes t’han ajudat a assolir l’objectiu? Per què?
    • Quins xerpes haurien de millorar el seu guiatge? Per què?
    • Quin ambient es va respirar en l’equip?
    • Es va produir algun tipus de conflicte? Com es podria haver solucionat?
    Print Friendly, PDF & Email
  1. Víctor Díaz

    05 des. 13
    21:39 #

    Com ho han fet?

    Personalment, tots els xerpes amb els que he treballat m’han ajudat molt i trobo que no seria just descar-ne cap ja que tots ells han donat resposta als meus dubtes en els seus respexctius temes. Així mateix, l’ambient que es va respirar a l’equip va ser força positiu, colaboratiu i encoratjador en general. Per tant, respecte la darrera pregunta res a afegir perquè, en cap cas, es va generar cap conflicte respecte de l’aprenantatge de les matèries ni en cap altre àmbit. En aquest darrer sentit, davant de l’aparició d’algún dubte, que anava més enllà del que objectivament competia als xerpes, el nostre benvolgut xerpa en cap, en Jaume, ens ho va resoldre amb total mestratge.

  2. Conxi Jiménez

    08 des. 13
    10:11 #

    Felicito la tasca dels xerpes. Es nota que tots han treballat amb ganes. Tot i així, per a mi hi ha temes que m’han quedat més desdibuixats. Parlo dels blocs de categories gramaticals i domini lingüístic. En aquí em faltaria un resum donat a nivell individual o un material de suport. Crec que si l’explicació es queda només en l’àmbit oral de seguida marxa i no es consolida.
    L’ambient de treball és molt amable i distés, és un bon camp de cultiu….s’ha d’aprofitar.

  3. lourdes carreras

    09 des. 13
    12:21 #

    En conjunt penso que s’ha respirat molt bon ambient i les ganes de tots de poder ser útils a la resta. En tots els casos s’ha notat que hi ha hagut força feina en les sessions de preparació i tenint en compte que per molts és la primera vegada que fan una experiència de guiatge en l’aprenentatge en faig una valoració molt positiva.

  4. Agustín

    09 des. 13
    14:24 #

    En general penso que ha anat tot molt bé, l’ambient de treball ha estat correcta, cada Xerpa a intentat comunicar els seus coneixements d’una manera clara i entenedora, penso que han realitzat una bona tasca.

  5. Carles Imbernon

    09 des. 13
    19:42 #

    Opino que la primera unitat ens ha ajudat a treballar, entre d’altres elements, l’expressió oral, i això és per a mi el punt més positiu. Centrant-me en els continguts, el Carles va ser el xerpa encarregat de la fonètica vocàlica, el Fran de les categories gramaticals i la Mireia del marc sociolingüístic; no vaig poder assistir a la sessió dedicada al gènere i al nombre. Només puc afirmar que s’ho han currat! Crec que gairebé per tothom això de fer de guies és una experiència nova i no resulta fàcil. Les seves exposicions m’han servit per tenir una primera presa de contacte amb els temes a estudiar, així i tot crec que és necessari completar alguns continguts amb les pròximes unitats. Ens ajudarà a contextualitzar-ho i adequar-ho millor al que se’ns pot demanar a l’examen. També opino com la Conxi que podria ajudar-nos algun tipus de material de suport per complementar.

  6. Isabel Rayas

    09 des. 13
    22:28 #

    ELS ALTRES XERPES COM HO HAN FET:
    Penso que tothom ha posat moltes ganes en el seu guiatge per portar-nos pel bon camí. Evidentment hi ha temes i temes, i penso que seria interessant poder donar al final de cada un d’ells un esquema sobre allò que s’ha fet. Hi ha un bon ambient i això facilita la relació i la comunicació entre nosaltres.

  7. Angy Puig

    09 des. 13
    22:45 #

    Per a mi òptima, una tasca molt elaborada, amb explicacions clares dels diferents continguts.

  8. Jaume Capdevila

    10 des. 13
    15:33 #

    Quant a la valoració dels diferents xerpes, sincerament penso que tothom ha realitzat una bona tasca i ens ha servit també per treballar l’expressió oral.
    He pogut comprovar en els diferents grups que he estat el bon treball en equip. Si he tingut dubtes me les han resolt amb les seves explicacions o amb l’ajuda d’en Jaume.

  9. Montse Comas

    10 des. 13
    18:48 #

    Tal i com ja he comentat al quadern d’aprenentatge, no puc valorar ni la meva feina com a xerpa ni la dels meus companys, ja que he faltat molt a classe i m’ho he perdut gairebé tot. És per això que em reservo la meva valoració per a la propera unitat. Sí puc dir que els xerpes que em van introduir en el fascinant món dels fonemes són uns cracks!

  10. Laia

    10 des. 13
    20:15 #

    Considero que tots els xerpes ho han fet bé, tenint en compte que per la majoria de nosaltres imagino que era la primera vegada que treballava fent servir la metodologia de treball cooperatiu. Recordo molt l’explicació de la Isabel pel que fa a la fonètica o de la Mònica pel que fa al nombre, entre d’altres. Tots han realitzat una bona tasca i han estat de molta ajuda. L’ambient que es va respirar durant el guiatge de cadascun dels temes va ser molt bo perquè vam treballar l’expressió oral i ens vam poder conèixer una mica més.

  11. Pilar Cervera Jiménez

    11 des. 13
    14:51 #

    Els xerpes amb els que he treballat ho han fet molt bé. Tots han treballat molt, i per molts era la primera vegada que feien una explicació oral en grup. Penso que ha estat molt bé.
    L´ambient de treball era molt acollidor.

  12. Montse Bellot

    12 des. 13
    17:06 #

    Felicito el xerpes, ja que crec que tothom s’ha involucrat en la tasca , buscant recursos i exercicis per poder facilitar l’aprenentatge de continguts

  13. Inés Giménez Franco

    13 des. 13
    22:37 #

    L´ambient dels grups amb els xerpes va ser d´estudi amb tranquilitat. Només parlant del tema, exponsant-nos els continguts i resolvent dubtes junts ja hem aprés força. Penso que podríem estudiar una mica més, i més aún, quan ens toquin temes com la fonètica..i així habrem de recurrir menys al Jaume.

    L´únic conflict positiu que sorgeix és quan el xerpe no sap respondre les preguntes de algú, peró per aixó són els llibres, intenet, els altres companys i el Jaume. A aquest conflict li dic positiu perque aixó, perque provoca renou i després aprenentatge.

  14. Angels Corominas

    16 des. 13
    17:50 #

    Quant a la valoració dels diferents xerpes, sincerament penso que tothom ha realitzat una bona tasca i ens ha servit també per treballar l’expressió oral.
    He pogut comprovar en els diferents grups que he estat el bon treball en equip. Si he tingut dubtes me les han resolt amb les seves explicacions o amb l’ajuda d’en Jaume.

  15. Albert Martínez

    17 des. 13
    18:23 #

    Les sensacions en general van ser molt positives. Cada company aportava uns exercicis i una informació concreta i entre tots solucionaven els dubtes. Si en algun aspecte dubtaven, ho consultaven al llibre o al pla de treball.
    Amb aquest sistema també veies com havien treballat els altres grups en aquella matèria en concret i observaves que havia moltes formes de fer la mateixa activitat.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share