• C2 23a sessió

    Ens pica el kiwi

    Extreta d’ https://morguefile.com/photos/morguefile/4/kiwi/pop, autoria nacu

    S’inicia la classe preguntant-nos el Jaume amb què ens vàrem quedar de la classe anterior- personalment, amb la forma correcta d’escriure la pararula kiwi.

    Seguidament, va venir un joc, en què com sempre ens posàvem dempeus i en rotllana. Cada persona havia de dir el seu nom, seguit d’una part del cos que li fes mal però assenyalant-se’n una altra . I espereu: que això no acaba aquí! T’havies de quedar amb el que deia la persona de la teva esquerra i repetir-ho però aquest cop assenyalant la zona correcta. Aquest joc va provocar moltes rialles.  Va ser molt divertit.

    Tornem a seure. Toca decidir quina correcció del darrer dia ens sembla més ben estructurada i corregida per nosaltres mateixos. Però,  això sí, en grup com és ja  costum. M´adono que a en Jaume li agrada el treball cooperatiu i això és agradable per a mi.

    Hi va haver temps de parlar del fet que les paraules compostes  porten guionet com pica-pica, de com accentuar la paraula desprès ( si és participi), o després ( si és de temps), de distès( si sona com anglès, pagès…).  De paraules, en van sortir vàries per resoldre ortogràficament.

    Al final , la classe a mi se m´ha fet curta, però molt divertida.  M´agrada aprendre així, sense semblar robots copiant o corregint un llibre.

    Gràcies, classe i gràcies, Jaume!

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share