1. fran

    21 maig 14
    14:06 #

    Ja he arribat…………..
    Si tingues que fer una valoració seria positiva en general.
    Per desglossament, seria el següent, el curs ha pujat una mica en dificultat, però posar-te una mica les piles, ja va bé.
    Els companys, he conegut de nous, hi ha de tot, persones mes obertes i altres tancades, que tens que treure-hi les paraules de la boca, no se si per vergonya o per altre raó.
    Referent a les classes, una mica depresa”crec”, anar per feina, molta informació però poc temps, per entrar mes a fons, resumint “classes comprimides”.
    i ja que que estem també hi hauríem que valorar el treball de la mestre, que també té el seu pes en tot aixo, tota una professional, sap explicar els temes que pertoquen, dona marge als alumnes, escolta les nostres opinions, i resoldre els nostres dubtes,”AMB PACIÈNCIA”.

    I ja a prop el examen.

    Que tingueu tots unes bones vacances d’estiu, gaudiu del SOL.

  2. jordi

    21 maig 14
    14:19 #

    Hola companys i companyes.
    Sóc al Jordi alumne d´aquest centre, vaig arribar a l´Olivera per integrar-me l´intermedi, fins al dia d´avui que estic a punt d´exsaminar-me de Suficiéncia 3.
    Dit aixó, la meva experiéncia al centre ha estat molt positiva aprenent el català, assignatura pendent i personal .
    En el transcurs d´aquest temps he tingut el plaer d´haver conegut els companys i compayes d´estudi i el professorat dels quals sempre s´en aprent alguna cosa més que el català, per tot aixó dono les gràcies perqué sese ells no hagués estat possible.
    Una vegada més gràcies a tots.

  3. fran

    21 maig 14
    14:36 #

    Ahhhh, una altre cosa, se’m oblidava.

    Volia donar les gracies a tota la gent, professors, oficinistes i tots els professionals implicats que han fet tot aixo , que hi ha gent que vol conèixer la llengua Catalana de més a prop i té aquest xip.

    Gracies a tots.

  4. Paco's

    22 maig 14
    21:54 #

    Havent arribat a aquestes alçades del curs mostra, per part meva, una valoració positiva del mateix i també del professorat que l’ha impartit. De no haver estat així no hauria arribat fins aquí.

    Per a mi, el més important ha estat tota l’experiència que he viscut a través del curs i tot allò que he aconseguit incorporar a mi mateix, la qual cosa qualifico d’excel·lent. He après una mica més de català, la meva neurona ha suat tinta fent exercicis i més exercicis, escrivint articles, opinions. He aconseguit parlar en públic, a actuar fent de nena petita, he conegut altres éssers molt estranys i intrigants, altres ulls i altres mons… i he rigut força. Excel·lent!

  5. C. Sanpera

    23 maig 14
    11:23 #

    Que ràpid ha passat aquest curs, ha servit per tornar a recordar coses que ja havia oblidat i també n’hi après moltes de noves, aquest era el objectiu.
    A més complementat amb les activitats que hem fet, com visitar el Refugi 307 de Barcelona, Les Termes Romanes i Museu de Sant Boi, TV3, que han estat molt interessants.
    En aquest curs “ Intermedi” hi ha hagut un bon rotllo amb els companys i ha estat un plaer tenir com a professora a la Marta, perquè és una profe que s’implica molt amb els alumnes, et fa treballar i participar.
    La valoració final és excel·lent.

    Bones vacances a tothom!

  6. Vicente Díaz

    24 maig 14
    13:34 #

    Ja arribem a final de curs!!! i em sento molt agrdecido i afortunat d’haver pogut compartir amb uns bons companys i una fantàstica professora que ens a sabut mostrar i apropar aquesta llengua i de la mateixa manera una mica més a la seva gent. Moltes gràcies a tots i Bones vacances d’estiu¡¡

  7. Benita

    24 maig 14
    21:43 #

    Em sembla mentida que ja estem a punt d’agafar les vacances d’un nou any, el temps ha passat molt de pressa.
    Estic feliç perquè ja fa ja temps, vaig tenir la idea d’apuntar-me a català.
    Va ser una experiència molt positiva en tots els sentits, conèixer professors i tot el personal que treballa aquí no tinc paraules… A més a més tots els companys m’han fet sentir molt afortunada.

    L’única cosa que puc dir en negatiu és que amb tanta retallada els cursos acaben molt ràpid, per aquest motiu de vegades les classes són una mica accelerades.

    Vull agrair a tots per ser tan bona gent i aprofito per desitjar-vos un…

    Feliç estiu !!!

    1. Benita

      28 maig 14
      20:48 #

      Demano disculpes per si algú s’ha pogut ofendre pel missatge anterior, en el qual faig referència a les retallades en els cursos.
      Segons m’han informat el que els cursos tinguin una durada més o menys llarga no és a causa d’això sinò d’altres motius que jo ignoro.

      Aprofito novament per desitjar-vos un feliç estiu .

  8. lourdes villanueva soneira

    25 maig 14
    9:25 #

    Hola companys,

    Em sembla mentida com passa el temps de ràpid, ja estem a final de curs, ja s’acaba tot un any d’esforç perquè el que més o menys hem de treure el temps d’on no el tenim,però ha valgut la pena no solament pel que hem après,sinò per la gent tan bona que he trobat.

    Marta , han estat dos anys amb tu i estic encantada de haver-te conegut, per la teva manera d’explicar i la teva paciència que de vegades és molta.Ets una bona professora.

    Amics ,em porto molts m’han demostrat la seva companyonia en moltes ocasions i ens hem ajudat els uns als altres sempre que ho hem necessitat.

    I ara per ùltim desitjar-vos sort en l’examen és la ultima setmana hem de fer l’esforç i estudiar tot el que pugem…..ÂNIM!!

    Una abraçada,

    Lourdes

  9. David Gomicia

    25 maig 14
    13:54 #

    Hola companys,

    Això s’acaba…quin neguit !!!

    Jo només tinc paraules d’agraïment per a tothom,des dels companys al personal docent. Hem passat molt bones estones, però també hem treballat de valent.
    Per a mi ha sigut tot un repte, ara el meu nivell de català és molt millor i tot gràcies a la feina ben feta per part de la nostra ‘profe’, la Núria, per la meva part un deu.

    Una abraçada a tothom i bon estiu !!!

  10. joan salazar

    26 maig 14
    14:27 #

    M’agrada dir que els dos tallers que he fet m’han interessat molt, ( de fet encare no s’han acabat).

    Tenen uns continguts que m’enriqueixen i que m’esperonan a seguir en la tasca, tan apassionant com inacabable, de tenir un bon nivell de coneixametn de la meva llengua.

    Sempre penso que asseure’s i tenir devant teu a una pesona que t’expliqui (tot sovnt amb una paciència bíblica) el que t’interessa és de molt agraïr i un privilegi.

    Gràcies Núria pel teu esforç, interés, paciència i bon humor.
    Afectuosament,
    Joan

  11. Marina

    26 maig 14
    19:54 #

    Bona tarda a tothom,

    Ja es pot dir que hem acabat el curs. Què curtet que s’em ha fet. La meva valoració és molt bona i positiva, tant pel que he aprés com pels companys i companyes que he trobat i, com no? la Marta Merlo, una de les millors professores amb qui he tingut el plaer d’aprendre la nostra llengua.

    Per tot això,

    MOLTES GRÀCIES I BONES VACANCES!!!!!!!!!!!

  12. MARIA JOSE MUÑOZ

    26 maig 14
    22:42 #

    Hola
    Ja s’acaba el curs com diuen els meus companys.
    Quan vaig començar les classes de català quasi no era capaç de parlar correctament.
    Ara estic contenta per què he aconseguit millorar bastant gracies a la professionalitat de la profe Nuria, que penso explica la gramàtica amb molta claredat.
    El contacte amb els companys ha sigut molt agradable. Penso que ha hagut una bona sintonia entre tots .
    El dia que vam llegir els contes va ser molt divertit.
    Per a mi aquest dies a classe seran sempre un bon record, menys les intervencions orals (quins nervis, ni amb valium).
    Però al final igual arribaré a parlar amb naturalitat en públic. Unes quantes classes més de català i ho aconseguiré.
    Ànim un últim esforç a l’exàmen ! Bona sort a tothom!
    I Bones vacances !

  13. Yesmín

    27 maig 14
    10:03 #

    La meva valoració del curs és excel·lent i la Marta Merlo una gran professora. He après molt. La dedicació de la nostra professora i la manera de transmetre els coneixements, ha sigut una gran motivació per sonal per a continuar aprenent més i més.

  14. Pilar Ortiz Rodriguez

    27 maig 14
    22:21 #

    Bona tarda,
    Per mi ha estat una satisfacció formar part d’aquest grup tant macu, he conegut a companys i companyes meravellosos, he après molt i sobre tot han hagut moments de riure tots plegats sense deixar de estar concentrats en tot moment, tot el mérit a la Marta Merlo que és una magnífica professora. m’ encanta la seva metodologia, et fa entendre d’una manera molt clara amb els seus exemples que fins i tot semlba fàcil.
    Felicitats Marta un plaer, haber-te conegut, i sobre tot donar-te les gràcies per la paciència que has tingut amb nosaltes ( un grup una miqueta xerraire oi?
    Desitjo no defraudar-te el dia de l´examen i que et sentis orgullosa de tots nosaltres.

  15. JaumeSoler Gras

    28 maig 14
    23:23 #

    Professora, companys i companyes,
    Qui havia de dir-m’ho: “Amb setanta dos anys i cada setmana una estoneta a classe.” El meu net; encara és un marrec; no acaba de creure-ho.

    Estic satisfet i agraït d’haver-vos conegut i tractat a tots. De fet els esforços per aprendre i l’assistència a les classes demostra que també teniu moltes ganes i interès d’ampliar coneixements.

    Aprofito per agrair la quantitat de paciència i treball que hi poses, Núria. Potser tornaré el proper curs, i si és així, estaré complagut si vaig a parar a les “teves mans.”

    Bon estiu a tothom.

  16. Luís Sanpera Casals

    29 maig 14
    12:15 #

    S’ha acabat, ja ha arribat el final de curs, jo m’ho he passat molt bé i el meu objectiu era aprendre l’ortografia i he après molt.
    Hem tingut sort de tenir una professora com la Marta, perquè és fa entendre molt bé i això és molt important per aprendre i sobre els companys no hi ha res a dir són divertits.
    Bones vacances a tothom.

  17. Luís Sanpera Casals

    29 maig 14
    12:15 #

    S’ha acabat, ja ha arribat el final de curs, jo m’ho he passat molt bé i el meu objectiu era aprendre l’ortografia i he après molt.
    Hem tingut sort de tenir una professora com la Marta, perquè és fa entendre molt bé i això és molt important per aprendre i sobre els companys no hi ha res a dir són divertits.
    Bones vacances a tothom.

  18. Maria Rosa

    29 maig 14
    20:13 #

    Hola, hola, hola
    aquesta clase va ser la més bona
    hem rigut moltíssim amb les nostras ideas,però la millor és la nostra força per a conseguir els nostres objetius.
    moltes gracies a la mestra Marta per la seva paciència

    gara ,gara ,gara
    aquest curs no se acava

  19. Xavier Cano

    02 juny 14
    12:52 #

    Benvolguts companys i companyes.
    Doncs sí això s’acaba, una experiència molt bona el tornar a estudiar després de tants anys, una mica dur això sí i no per falta de ganes sinó per falta de costum al estar en la roda del món laboral durant molt de temps. Un curs molt gratificant tant per la part que correspon a la professora Marta Merlo, com pel fet de tornar a fer despertar les neurones adormides amb lo referent a estudiar un altre cop.

    Que vagi bé a tothom tant al examen com amb tot allò que feu d’ara en endavant.

    Aprofito l’avinentesa per saludar-vos cordialment, 🙂
    Xavier Cano

  20. Miguel

    02 juny 14
    13:28 #

    Ja hi som!

    Ha arribat l´hora de demostrar i de posar a proba els nostres coneixements adquirits durant aquests mesos d’aprenentatge del català, tant escrit com parlat.
    I d’agrair-vos a la Núria en particular i a tothom en general els moments que hem compartit.

    Sort!

    Miguel

    1. Miguel

      02 juny 14
      13:35 #

      Lògicament volia dir: “posar a prova”

  21. Arrate Ramon

    03 juny 14
    22:20 #

    Hola a tots!

    Jo si ara he de valorar el curs que he fet, només tinc paraules d’agraïment per als meus companys i per a la Núria.

    He passat molt bons moments amb tots ells.

    Bones vacances a tothom.

  22. kjc.herrara@hotmail.com

    03 juny 14
    22:43 #

    Hola a tots,

    Això s’acaba! Per a mi aquest curs m’ha aportat, força coneixements m’ha ajudat a anar adquirint eines per millorar a l’hora d’escriure, parlar i pensar en català. També dir que he pogut gaudir de molt bona companyia i he tingut la sort de comptar a uns companys simpàtics que ja els puc veure com a part de la família.
    Per no dir res de la nostra mestra que és una dona que ens fa treballar molt d’una manera senzilla però eficaç.

    Gràcies per aquesta feina tan bé feta.

  23. alfonsi

    04 juny 14
    11:03 #

    Hola a tothom, el meu objectiu era apendre a escriure en català i crec que he après bastant, ha sigut un plaer compartir aula amb tots i totes.
    Moltes gràcies Marta per confiar en mi més que jo mateixa, he sentit com t´agrada la teva feina i això és molt important pels alumnes, tan si supero la prova o no, estic contenta per tot lo que he viscut.
    Espero que vagi bé la prova aquesta tarda
    Sort!

  24. Isa

    04 juny 14
    20:27 #

    Encara que les notes no siguin bones, vull dir que és el curs on més he après.Gracies Marta.

  25. M.Angels Hidalgo

    11 juny 14
    23:50 #

    El meu cap és un poti-poti de verbs, pronoms febles i relatius, la S sonora i S sorda, R i doble RR, la puntuació……. buff

    La nostra professora Marta amb la seva paciència tots els dimarts i dijous fa que aquest poti-poti vagi agafant forma i sense donar-nos conta hem fet: una descripció, cartes, receptes i articles d’opinió….

    Ara vacances i l’última empenta capa el nivell C

    Gràcies Marta i als meus companys!!!

  26. Antoni Atichati

    17 juny 14
    4:15 #

    Bona nit , Intermedi 3 excepcionals : professora, companyes i companys. Recordo, cada vegada que la Marta Merlo passava llista d’assistència al final de cada classe, els seus comentaris “en aquesta classe no falta ningú”. “Sou gent responsable i seriossa” “Sempre porteu fets els deures” …. No, no, no, Marta tot això és el que has aconseguit … tots estàvem desitjant que arribés el dilluns i el dimecres, a més de passar-ho fenomenal , apreníem gramàtica, morfologia, sintaxi …
    Tot això, ambient divertit i participatiu, ho has creat tu, Marta. Ha estat com el Barça anys enrere, arribaven a tots els objectius amb triomfs i s’ho passaven “pipa”. Va marxar en Pep (= Marta) i ja va canviar tot, arribant al fracàs d’aquesta temporada.
    Jugo amb avantatge perquè estic fent el comentari a 17 de juny, ja conec les “notes acadèmiques” i he pogut veure els comentaris dels companys, la Rosa, el Lluís (que com no arribava al mínim de paraules, les ha repetit) , Isa (breu i seriossa), el col · lega Xavier, la insuperable Marina, la Alfonsi, M. Àngels, Carmen Sant Pere (eterna protectora del seu germà), la sempre discreta Jesmín, l’agressiva Pilar, la sempre atractiva Lourdes … ja parlaré dimecres 18 amb Maria i Dani que no han fet cap comentari.
    Si us fixeu, gairebé tots parlem del mateix: excepcional “profa” i companys, l’ambient, caliu a classe i els objectius aconseguits.
    Ho sento, sóc molt barroc. Ja acabo. Està posat l’emissor, el destinatari (= tots del intermedi 3), he fet la salutació; del contingut he fet la introducció, una extensa exposició, la conclusió ho dic ara: “He gaudit aprenent llengua catalana d’una manera divertida gràcies a tu, Marta, i a tots els companys”
    I ara ve el comiat: “Aprofito l’avenentesa per agrair-vos a tots la vostra paciència amb mi i la vostra agradable companyia durant tot el curs i saludar-vos molt cordialment”.
    PD. – Disculpeu-me per les bromes meves i gràcies per acollir-me dins del grup des del primer moment que vaig arribar.

    1. Marta merlo

      17 juny 14
      21:03 #

      Ai, Antoni… M’has fet riure amb el teu comentari i alhora m’has emocionat. Per a mi heu estat un curs especial i amb alumnes com vosaltres és un plaer estudiar i treballar junts per aconseguir aprendre millor la nostra llengua.

      Gràcies a tots per fer que la meva feina tingui sentit i sigui tan gratificant.
      Una forta abraçada i fins demà a la cloenda!

      Ei… i us espero al setembre…. Que ens ha quedat pendent la ela geminada (he he he)

      1. Antoni Atichati

        20 juny 14
        1:24 #

        Ai, Ai Marta … Sense ganes de fer filosofia, això que em dius em fa molt feliç.
        Des de que vaig deixar la feina, ja fa dos anys i tres mesos, intento contínuament que la meva vida sigui un cúmul de sensacions agradables i que la gent que està al meu voltant sigui feliç i somrigui amb mi, sempre tenint cura de no caure en la irresponsabilitat, una mica ja em coneixes.
        Aquestes sensacions = emocions, ens fan sentir i assaborir més la vida que se’ns va anant inexorablement.
        Gaudeix dels teus fills, del teu home, de la teva feina, de les milers de coses que fas diàriament, però pensant en això, que no sigui inconscientment: ara he de cuinar, doncs vaig a gaudir fent el menjar i gaudiré més veient com menja la meva família! Ara he de corregir exàmens doncs ….
        Val la pena que intèrprets així la vida, recorda conscientment, mai per rutina, comprova-ho.
        “Hosti” que sóc barroc, ja està bé. Et desitjo un bon estiueig, fins al setembre.
        Un alumne teu, l´Antoni
        PD. Què bona va ser la acuació de Lluis en “El Malalt Imaginari”.

  27. MARIA FERNÁNDEZ

    17 juny 14
    18:32 #

    Hola a tots,

    ja s’ha acabat el curs, ha estat un curs molt intens ,crec que he après bastant i he tingut molt bons companys.

    Marta gràcies per la teva paciència i ser tan bona professora.

    Bones vacances a tothom.

    1. Antoni Atichati

      20 juny 14
      0:32 #

      Bon dia, Maria
      Moltes gracies per las fotos.
      Et deditjo que pasis un bon estiu, petons.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes