Flam de pinya
Recepta de la Montse Rodríguez:
Ingredients
– 1 pot de quil de pinya tropical
– 1 litre de nata liquida
– 2 sobres de gelatina de llimona
– Caramel líquid
– 1 llimona
Dificultat: Baixa
Preparació:
En primer lloc, tritureu les rodanxes de pinya i poseu a bullir l’almívar en un cassó, quan hagi bullit afegiu-hi els dos sobres de gelatina de llimona. Ratlleu la pell de la llimona i afegiu-la a l’almívar i el suc de mitjà llimona. Cal que deixeu refredar, quan estigui afegiu la pinya i el litre de nata líquida.
Agafeu un motlle, poseu-hi el caramel líquid i aboqueu-hi el que havíem preparat anteriorment. Després poseu-lo al congelador durant dues hores perquè qualli. Passades les dues hores traieu-lo del congelador i ja està llest per menjar.
Bon profit!
1 comentari
Núria Vidal
09 març 15
19:43 #
La Rosa vota per aquest plat.