• Visita al Mercat del Clot

    El dia 21 de novembre, 10.30 h del matí, sortim de l’aula per visitar el Mercat del Clot.

    Travessem la Gran Via, continuem tot recte pel Parc del Clot i quan arribem a la plaça, a mà esquerra hi ha el Mercat.

    Durant la visita coneixem les parades del mercat: les fruiteries, les peixateries, les carnisseries, les xarcuteries, els forns… També coneixem alguns llocs del barri: la confiteria la Palma, la bodega Sopena, la llibreria Pebre Negre, algunes parades de roba i la lleteria.

    A les parades de fruita i verdura trobem gran varietat de productes: pomes, kiwis, tomàquets, mandarines, maduixots, alvocats, carxofes, rovellons, alls, carbassons i molts més.

    Parlem amb els paradistes que ens ensenyen els noms que no sabem en català i ens diuen els preus i com cuinar algun dels aliments que tenen.

    També visitem la peixateria del Dani, amb un dependent molt maco. Ens ensenya una gran quantitat de productes de mar i de riu: cloïsses, salmó, sardines, seitó, llenguado, llagostins, calamars, gambes, navalles, llucets i perca.

    Ens agrada la dedicació del venedor de peix perquè és molt simpàtic i amable amb nosaltres. Ens ajuda amb el nom dels peixos i també amb els preus.

    En aquest mercat hi ha 8 peixateries més. També hi ha carnisseries, cansaladeries, parades de pesca salada, parades d’aviram, de llegums, de congelats, de formatges, un bar i una parada de llibres solidaris.

    Al voltant del mercat hi ha 3 cafeteries; la confiteria La Palma que avui té com a novetat l’ensaïmada de nata; la lleteria que ven llet fresca i iogurts, i la Bodega Sopena que té una gran varietat de vins i licors.

    Per últim visitem la llibreria Pebre Negre al carrer del Clot. La dependenta ens explica que la llibreria està especialitzada en llibres per a nens i joves, cuina i medi ambient.

    La visita és agradable i educativa, és una experiència molt bonica i productiva. Parlem en català i ens fem una foto de grup.

    Alumnes B1 1523

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta