• Lectura

  Ens recomaneu llibres? Deixeu-nos entrar a les vostres lectures!

  Comparteix la teva recomanació als comentaris.

 1. Martha

  04 nov. 18
  16:46 #

  El llibre que vaig a recomanar es La Elegancia del Erizo de Muriel Barbery. Escriptora Francesa. Jo el vaig llegir en 2009 i me va atrapar. Divertit, ironic i molt audaz en la escriptura. Crec que reflex molt bé una part de la societat burgues francesa actual. Quan comences a llegir-lo no podrás deixar-ho de banda. Ens parla de l´amor, el art i l´amistat.

  Respondre

 2. Sergio galo

  06 nov. 18
  22:26 #

  Jo recomano que llegeixin el llibre la vida
  D’ Antoni Gaudí un dels més grans
  Arquitectes del mòn. Escrit per
  M. Rosa Baya

  Respondre

 3. Nicolás Gutiérrez

  14 nov. 18
  10:07 #

  El llibre que jo recomano es 1984, de George Orwell. Aquest escriptor es conegut per la seva oposició a qualsevol totalitarisme (d’esquerra o dreta), i 1984 es una critica a les dictadures del nazisme i de la Unió Soviètica. També es un escriptor importante a Barcelona, perquè va viure a aquesta ciutat i va participar en la guerra civil.

  Respondre

 4. Donatella

  15 nov. 18
  18:19 #

  Vull recomanar la lectura del llibre “La sorra vermella” de l’escriptor J. N. Santaeulàlia.

  Es una novel·la ambientada a Barcelona durant la Guerra Civil i en els anys immediatament després de la guerra.

  Diferents històries s’enllacen al voltant d’aquella d’una nena venuda a una família rica després de la mort de la seva mare i l’intent del seu pare de trobar-la. El més sorprenent de la novel·la és la manera de comptar els fets, des de diferents punts de vista i amb molts flash-backs.

  La vaig llegir en català encara que no entenia totes les paraules però m’ha semblat tan bonica que la vaig llegir en molt temps perquè mai volia arribar al final…

  Respondre

  1. Carme Vila Dardé

   26 abr. 19
   20:40 #

   Estic d’ acord amb tot el que dius. Afageixo que està molt ben documentat

   Respondre

 5. Marta

  19 nov. 18
  14:27 #

  El llibre que recomano és “La intrusa” de Éric Faye. És un relat curt basat en una notícia que l’autor va llegir en un periòdic.

  En la novel·la —ambientada a Japó— el protagonista, un home gran que viu sol y té una vida rutinária i una mica avorrida, sospita que algú es cola en la seva casa quan ell no hi es.

  En aquest context Éric Faye parla, sobre tot, de la solitud; de como la societat aboca a diferents persones a la solitud i de las conseqüències de això. I ho fa sense dramatisme, de una manera directa que a mi m’ha agradat molt, perque encara el llibre es ambientat a Japó la història podria succeir en cuasevol lloc del món.

  Respondre

 6. Mariano Corredera Zamora

  20 nov. 18
  17:46 #

  Voldria recomanar a tothom que llegeixen el llibre de Gabriel García Márquez «Cent anys de solitud». Aquest llibre pot ser que sigui el més famós dels llibres que va escriure aquest escriptor colombià. Però es també un referent indiscutible del moviment literari anomenat realisme màgic.

  Descriu la solitud a través varies generacions de la família Buendía en la imaginària ciutat de Macondo, fundada pel patriarca el coronel José Arcadio Buendía. Aquest llibre ple de simbolismes i metàfores no solament ne parla de solitud sinó que descriu nombrosos miracles, fantasies, obsessions, tragèdies, incestos, adulteris, rebel·lies, descobriments i condemnes.

  Vaig llegir aquest llibre per primera vegada en castellà i ara el vaig llegir en català i com sempre m´ha encantat.

  Per últim, una curiositat, Gabriel García Márquez, va viure per alguns anys a Barcelona al final dels anys setanta.

  Respondre

 7. Daniela Zaffalon

  26 nov. 18
  6:54 #

  M’agradaria recomanar un llibre que m’ha encantat, es diu Chapinero. aquest és un barri de la ciutat de Bogotà a Colòmbia, però el que m’agrada d’aquest llibre és com l’escriptor compte paral·lelament diferents històries ocorregudes en una mateixa família que sempre ha viscut en aquest barri, però en diferents èpoques de temps entre la colonització i el moment actual. La trama i la intriga generada és molt interessant.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta