• Xerrada a l’Ateneu del Clot

    Dijous passat va començar el cicle de xerrades que es duran a terme durant aquest trimestre de la mà de l’alumna Sandra Barrachina. La Sandra és estudiant del curs Suficiència 3 de la delegació i s’ha ofert com a voluntària per ajudar altres persones amb un nivell inferior al seu a començar a parlar de manera espontània i sense formalitats.

    El primer dia hi van assistir tres persones amb nivells força diferents: un alumne d’intermedi I, també de la delegació, una alumna d’un bàsic 1 i una alumna d’un centre de formació d’adults on també hi estudia català. Tots ells van comentar que no tenen amb qui practicar la llengua i tenen moltes ganes de fer-ho, i per això agraïen tant aquesta oportunitat.

    Des del Voluntariat per la Llengua se’ls va oferir la possibilitat d’adscriure’s al programa per poder aprofitar tots els avantatges que suposa i també per poder-los considerar un grup estable de xerrada.

    Tots quatre van passar una hora molt a gust xerrant sense vergonya i van acabar amb moltes ganes de repetir l’experiència.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta