• Jo mai mai

    A la delegació de Sant Martí ens agrada fer activitats conjuntes. Fa poc, tres grups de nivell Bàsic 2 es van ajuntar per practicar l’oral amb gent nova. Per començar, van haver de buscar similituds amb els companys d’altres classes i veure quines coses tenien en comú. Calia descobrir, per exemple, si coincidien en nacionalitat, barri, preferències culinàries, esports o feines. Per fer-ho havien de fer unes quantes preguntes en grups reduïts. 

    Posteriorment, l’activitat es tornava col·lectiva i, plegats, van jugar al Jo mai mai. Els alumnes feien les seves propostes i aprofitaven per practicar un temps verbal concret. Van acabar escoltant la cançó de Joan Dausà. Tothom va estar content de conèixer més companys i va fer una valoració molt positiva de l’activitat. 

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta