• Com us ha anat la unitat 3?

     

    Extreta d’http://www.flickr.com/photos/16894554@N06/5513086493

     

     

    Cal que valorem com ha anat aquesta unitat.  Escriviu un comentari que respongui aquestes  qüestions:

     

    Atenció! 1 punt està en joc.

  1. Maria Gallardo Gallardo

    11 gen. 13
    11:22 #

    En aquesta unitat 3 m´he trobat amb la dificultat de no poder anar tots els dies a classe degut a que he estat canvalescent d´una intervenció quirurgica, però això no m´ha impedit que a casa aprofitara per estudiar i consultar els blocs i la lliçó que el professor donava els dies de classe.

    Quan vaig torna a la classe el tema era; quins són els trets que defineixen una bona exposició oral: gestualitat i convinció, domini del temps, volum i entonació, ordre i estructura, claretat, etc… eines que em pot ajudar a fer una bona exposició oral.

    El ultim dia de classe ho van posar en practica, i com diu en Jaume ens vam convertir en uns fastàstics oradors.

    Gracies Jaume ets molt amable.

    Maria Gallardo

  2. Cathy Salomon

    12 gen. 13
    17:23 #

    Hola i Feliç 2013 a tothom!

    Aquesta última unitat del curs ha sigut més breu, però no menys intensa que les anteriors.
    Hem estudiat per a què serveix un text explicatiu i què característiques ha de tenir: clar i concís, amb un bon títol, neutre, ben estructurat i amb la posibilitat d’utilitzar recursos gràfics.
    També hem vist l’ús de la caiguda de la preposició “a” en preposicions compostes com son: cap a, fins a, com a. Amb els exercicis que vam fer a través del bloc, la teoria ha estat més clara.
    I per finalitzar la unitat, cadascú ha preparat una intervenció oral per a exposar-la als companys. Però abans, en una classe amb la Lourdes vam fer una exposició d’un tema “l’atzar”, escollit per els nostres companys.Alguns van tenir més sort que altres. (a mi em va tocar la “Fórmula 1”, i quan vaig llegir el tema, vaig pensar terra tràgame).
    Aquesta experiència ens va ajudar per veure els errors més comuns que cometem. El últim dia de classe cadascú va exposar el seu tema.
    Aquesta activitat ens servirà com preparació per al S3, on hem de fer una intervenció oral com part del examen final.

    Fins dimarts!

  3. Elena Capote

    14 gen. 13
    23:50 #

    Hola a tothom!

    Aquesta unitat 3 a mi m’ha agradat més que les altres. Aixó de la expresió oral i l’exercici que ens va fer la Lourdes de parlar improvisant, encara que va ser el pitjor pels nervis, penso que situacions com aquesta són les que realment ens fan aprendre.

    Bé, ens veiem demà.

  4. Antoni Gómez

    15 gen. 13
    1:06 #

    De la unitat 3 destacaria l’última part, EXPOSAR EN PÚBLIC.
    Parlar amb el del costat o en petits grups no és un problema. Però quan estàs de peu i has de exposar davant d’un grup de persones, la cosa canvia.
    Has de triar un tema interessant, fer un esquema, exposar amb claredat i concisió, controlar el temps, el to de veu, l’entonació, la mirada, els gestos,…
    En resum, ha estat una bona i pràctica experiència.
    FER ÉS SABER.

  5. TERESA

    15 gen. 13
    21:57 #

    Bona tarda !

    En aquesta unitat hem après tot relacionat amb els textos explicatius i per finalitzar la unitat hem preparat un text per explicar-lo als nostres companys en un temps de 3 a 5 minuts i la veritat es que, quan t’ho prepares bé, es nota molta diferència, estas més segura y relaxada.
    Aquesta unitat m’ha agradat molt, crec que ha sigut molt divertida.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share