• Sessió 3a Suficiència 3

  Hauria d’haver estat la sessió inicial de la unitat 1, però hem estat víctimes d’algun sabotatge tecnològic. Ja em puc anar rient del profesor Joao ( si cliqueu l’enllaç el coneixereu), però potser que hi truqui aquest vespre.

  Pla de treball S3 U3 2011-2012 - Què he de saber fer al final d'aquesta unitat

   

  Com que hem de saber fer un guió, hem decidit elaborar el que devia fer servir Janine Shepherd per a la seva exposició. ens hem organitzat en petits grups per apuntar les idees de cada etapa, representada en una cadira. Hem acordat que cadascú ho faria a casa seva.

  Hem vist la diferència de per / per a. Per practicar hem dictat les sis primeres frases del llibre Català Suficiència, ed. Teide, pàg. 208

  Hem deduït com podem diferenciar per què / per a què / perquè. Ara bé, crec que m’haureu d’aclarir aquests continguts perquè si comproveu la teoria, avui n’he fet de l’alçada d’un campanar.

  Així doncs, haurem de tornar a comprovar les preguntes que vau buscar com a exemple, oi? Me’n vaig a comprar-me una catana per dur-la dijous o bé dimarts de la setmana vinent. Mentrestant, us deixo uns minuts musicals. Desitjo que us agradin.

 1. Alejandra

  24 gen. 13
  14:23 #

  Jaume, ets molt detallista, catana, músic japonès… que ningú ho digui, que no tens idees rodones 😉


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share