• 15a sessió Elemental 1

  Bon dia!

  Ahir vam començar la sessió corregint els deures i repassant alguns adjectius que havien aparegut la setmana anterior. En grups de tres, cadascú tenia una fitxa amb cinc adjectius que va haver d’explicar als companys amb l’objectiu que encertessin a quin adjectiu s’estava referint. Els recordeu?

  A continuació, us vaig dictar unes paraules que contenien una ela en diferents posicions. Així, vam passar a comentar el text de la pàgina 42 sobre grafologia. Curiós, oi?

  Durant la segona part de la classe, vam recordar l’ús del condicional per aconsellar (exercici 9 de la pàgina 25 del quadernet) i vam veure com un noi explicava a una amiga els problemes que tenia (comprensió oral 11 de la pàgina 44). Finalment, per parelles vau escriure una carta per enviar a un consultori radiofònic. A veure quins consells ens donaran… 🙂

  I això és tot. Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share