• 18a sessió D

  De bosela, extreta d’http://www.morguefile.com/archive/display/172669

  Si una cosa caracteritza les nostres classes és la interacció constant i això afavoreix que no et faci mandra anar a classe. Aquesta ultima sessió ha estat com quan vius una experiència i alhora et preguntes: Això no ho he viscut abans? O potser ho he somiat?

  Vàrem començar la classe amb una anàlisi de conceptes: aprendre és memoritzar? I hi ha alguna diferència entre compartir i competir?  Durant uns minuts va haver-hi una pluja d’idees que finalment va desembocar en un moment de crisi d’assimilació.

  Quan t’enfrontes a una nova metodologia sempre vius moments d’incertesa, et preguntes si seràs capaç de sortejar els obstacles amb la facilitat que voldries i si al final assoliràs l’objectiu que t’havies marcat.

  De Pilar C.

  De Pilar C., Reflexionant que és gerundi

  Minut a minut, l’equip va anar desgranant  tots els neguits que ens assetjaven i finalment els vàrem donar resposta amb una paràbola magistral marca de la casa, un text extret del “Mètode Jaume Sans”, on apareixien tots els conceptes minuts abans esmentats (crida l’aventura, negació, por, travessa pel desert i canvi d’hàbits). Resum els canvis

  Després d’aquesta  classe magistral, la sensació amb la qual hem marxat és com si les classes ens aportessin un valor afegit, una fórmula per preparar-nos pels canvis que aquesta vida ens pugui oferir.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share