• 19 sessió D

  La tarda va començar tothom aterrant a l´aula després de les vacances de Nadal i fent cara de no haver estudiat tot el que havien pensat que estudiarien en aquests dies festius.
  Després de les salutacions i el primer contacte, el Jaume ens va proposar repassar les errades més significatives que va haver trobat als articles d´opinió. Per parelles vam comentar les errades, una vegada corregides per nosaltres, vam fer una timba apostant pífies – la moneda de canvi a la classe de català – per la frase que ens estimaven més corregir.

  De Fran

  De Fran

  Finalment, van sortir de tot tipus de temes a les correccions com: determinants, ús incorrecte dels infinitius, vocabulari, pronoms i ortografía; i van guanyar una parella de nois de la classe que van apostar fort i van guanyar tantes pífies com apostades perquè van fer bé les correccions. Perlesunitat1 Perles unitat 1 correcció
  Per últim, vam comentar qüestions del murally, la  utilitat i les dificultats trobades per utilitzar-lo; també vam recordar que al proper dijous començarem la primera ronda de xerpes amb la fonètica, respectant el mateix ordre que vam fer per a la primera unitat.

  Print Friendly, PDF & Email

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share