• Intermedi 1 (13a i 14a edició)

  Bon dia,

  La setmana passada vam repassar els accents diacrítics fent un joc. Cadascú havia de triar dos diacrítics: el que considerés més útil i el que considerés més difícil. Els vam escriure en un post-it i havíem d’intercanviar-lo amb 4 persones abans de recuperar el nostre post-it. Per intercanviar-lo, havíem de definir els dos diacrítics de la persona amb qui volíem fer l’intercanvi.

  A continuació, vam acabar la 2a unitat. Vau posar en comú l’anunci que havíeu redactat per buscar personal i en vau fer una altra versió. Si algú no va venir, ja em donarà el document aquesta setmana o la setmana vinent. Cap problema.:)

  Un cop finalitzada la 2a unitat, vam encetar la 3a unitat. En primer lloc, vam fer un decàleg de l’orador ideal.

  En segon lloc, vam començar a preparar la presentació a partir d’aquest document: preparant exposició oral. Vau escriure el nom de 3 cançons que us agraden i de 3 cançons que detesteu. Vau triar-ne una per fer-ne la presentació i vau fer una pluja d’idees de la cançó triada. També vau buscar documentació sobre la vostra tria.

  Dijous vam treballar l’estructura de l’exposició. Per fer-ho, vam llegir un text que en parla i, en grups, hi vau localitzar els accents que hi faltaven. La veritat és que ho vau fer molt bé. Felicitats! Si no vau venir, aquest és el text: estructura exposició text accentuar Finalment, en vam fer un esquema a la pissarra i vam acordar que de deures redactaríeu la presentació de la cançó (també podia ser un cantant o grup) i que per redactar-la seleccionaríem quina informació volíem compartir amb els companys i, a més, tindríem en compte l’estructura de què vam parlar a classe. Recordeu que no ens l’haurem d’aprendre de memòria. 😉 Ja en farem un guió la setmana vinent. Pas a pas.

  Quines ganes que tinc d’escoltar les presentacions…

  Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share