• Sessió 33a D

    Comencem  la classe  corregint  la prova.  Ens ha servit per a repassar els  sons  fonètics:  hem parlat de la sonorització i l´ensordiment. Després  hem fet el repàs dels  plurals, els verbs i els pronoms relatius, que ens hem  quedat una mica bocabadats  en veure que hem de posar totes les formes correctes o si no no compta com que està ben fet l´exercici. A continuació, hem fet els pronoms  febles  i la part de les funcions sintàctiques. Per acabar, hem repassat els sinònims i el  marc sociolingüístic.

    A la segona hora hem fet un debat sobre l’article  d´Ignacio Calderón Cordes i titelles.  Hem fet dos grups, uns a favor i els altres en contra, per intentar convèncer els companys que no l’ han pogut llegir.

    Amb això hem acabat la unitat número 3.

    Recordeu que heu d’escriure en el quadern d’aprenentatge. Cliqueu aquí.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share