• 1a i 2a sessió Intermedi 2

  Bon dia,

  La setmana passada vam inaugurar el curs Intermedi 2. Com que hi havia alguns companys nous, vam començar presentant-nos. Havíeu d’explicar 3 dades biogràfiques, 2 aficions, les expectatives del curs i, si volíeu, una imatge/metàfora de com us sentíeu aquest inici de curs. Així doncs, vam conèixer la Sonia, el Miguel i l’Àngels. Benvinguts!

  A continuació vam fer una posada en comú de les perles del dia i vam comentar alguns errors freqüents. Sembla que el “bueno” continua en una de les primeres posicions. 🙂

  Tot seguit us vaig plantejar que treballaríem per projectes i vau proposar-ne alguns. Un cop fetes les votacions, hi va haver un empat entre els jocs i l’itinerari per Catalunya. Quan ens estàvem plantejant com podíem desfer l’empat, la Raquel va proposar fusionar-los. Per tant, vam acordar que el projecte d’aquest curs serà preparar joc o jocs de repàs en què hi hagi un itinerari per Catalunya. Déu n’hi do! Se’ns ha girat feina…

  És per això que l’últim dia vam veure una fitxa amb una proposta turística. Després de posar en comú la càpsula d’accentuació, vau accentuar aquesta fitxa i ens va servir per veure que els gentilicis que acaben en -es porten accent obert: anglès, francès, portuguès… Vam comentar alguns trucs per tenir en compte a l’hora de saber l’obertura de les es i les os en les paraules agudes. Aquesta setmana continuarem fixant-nos-hi. Si no vau venir, aquí teniu la fitxa: accentuació fitxes accentuació fitxes – amb solució

  Finalment, vam fer els grups de la primera unitat i vau decidir què proposaríeu a la fitxa turística que farem aquesta setmana. Així doncs, de deures heu de buscar informació de la proposta triada. I de moment això és tot. Us deixo un regal per repassar l’accentuació.

  Fins demà,

  Lourdes

 1. Raquel

  08 abr. 14
  14:30 #

  moltes gracies, Lourdes,
  M’agradat molt aquest video. es molt maco

 2. Francisco Pernía

  08 abr. 14
  15:53 #

  Molt bona i molt il.lustrativa la canço de l’acentuació.

  Gracies Lourdes.

 3. lsubira

  08 abr. 14
  18:32 #

  De res. M’alegro que us hagi agradat. 🙂

  Fins ara,

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share