• 1a sessió Intermedi 3

    Bon dia,

    La setmana passada vam inaugurar el curs Intermedi 3. Com que hi havia alguns companys nous, vam començar presentant-nos. Havíeu d’explicar 3 dades biogràfiques, 2 aficions, les expectatives del curs i, si volíeu, una imatge/metàfora de com us sentíeu aquest inici de curs. Així doncs, vam conèixer el Santos i l’Ingrid. Benvinguts!

    A continuació vam parlar del calendari del curs i va arribar l’hora de parlar de la prova. Us vaig demanar que confiéssiu en mi i, sorpresa, no hi vau posar cap objecció. Vaig dir que en parlàvem el primer dia, que explicaríem l’estructura de la prova i que ja en tornaríem a parlar-ne més endavant. De moment, us vaig demanar un vot de confiança: treballem, passem-nos-ho bé, aprenem i ja reprendrem el tema de la prova més endavant. Si fem tot això, segur que ens en sortirem. Fora dubtes!!!!! Si no vau venir, aquesta és l’estructura de la prova d’I3.

    A continuació, vam fer tres grups. Cada grup tenia un objectiu diferent: establir com mantindrem els 20 punts de nota de curs, establir com ha de ser el dietari d’aula i per a què serveix i establir el sistema de signes de correcció dels textos escrits. Com que se’ns va fer tard, vam exposar els grups del sistema de correcció i del dietari. Aquí teniu el document amb els exemples de sistema de correcció: SISTEMA DE SIGNES DE CORRECCIÓ – aprovat

    I fins aquí la sessió de dimarts i l’única entrada que faré jo. A partir d’ara us toca a vosaltres. 🙂

    Fins demà,

    Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share