• 5a sessió B2

   

  En aquesta sessió vam recordar quines van ser les aportacions del neolític: el sedentarisme i el domini de la natura per sobreviure. Per tant, vam dedicar la primera part de la sessió a recordar i aprendre vocabulari sobre verdures i hortalisses, cereals i animals domèstics.

  Després, vam comentar què havíem descobert sobre les coves. Podeu llegir aquesta entrada que va trobar la Celia. _Vam comentar les que hi havia per la zona o els avencs que abunden pel Massís del Garraf.

  Per problemes tecnològics, vam haver de deixar per a casa l’activitat següent:

  Com vivia l’home ara fa 7.000 anys? Cliqueu aquí. Escriviu un comentari explicant de què feia el vostre avantpassat.  Si es dedicava a l’agricultura, què cultivava? Si es dedicava a la ramaderia, quins animals tenia?

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Txema

  24 abr. 14
  11:17 #

  Ells plantaven cereals com blat de moro .Ells tenien animals com gossos i senglars.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share