• L’Abella Maia al XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

  cartell abellamaia castelldefels

  El mes de desembre es projectarà L’Abella Maia als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 13 de desembre (16 h) i diumenge 14 (12 h).

  La petita Maia no aconsegueix adaptar-se a les estrictes regles del rusc. Quan desapareix la mel, les principals sospitoses són les vespes, i les abelles pensen que la Maia n’ha estat còmplice. Juntament amb el seu amic Willy deixen el rusc per anar a buscar els culpables.

  Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes de novembre i finalitzen el mes de juny.

  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  L’Abella Maia

  Dissabte 13 de desembre(16 h) i diumenge 14 (12 h)

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

  Guia educativa de Castelldefels (2014-2015)
  Agenda de Castelldefels

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share