• D 17a sessió

    Foto de la Lorena

    Salutacions,

    Primer dia de classe del nou any. Comencem amb una roda en què s’explica les sensacions que transmeten les fotos que cadascú ha penjat a l’Instagram. Aquesta tasca era una de les feines que s’han fet durant les vacances. A la pissarra es van anotant algunes paraules que expressen els estats d’ànim i que es van anomenant: alegria, tranquil·litat, serenor…

    En la segona activitat es divideix la classe en 4 grups. Cada un dels membres té una de les quatre parts en què s’ha dividit l’informe que es va acabar de redactar tot just a la darrera sessió, abans de les vacances. La finalitat de l’activitat és rematar i passar “la prova del cotó” a l’informe seguint una base d’orientació amb els aspectes i les claus a tenir en compte.

    Un cop parlat amb els companys es posa en comú amb la resta. Sorgeix un debat entorn a la manera d’estructurar el text i donar-hi més coherència, que és un dels problemes principals que la majoria ha detectat. Serveixi com a exemple el que es va parlar sobre la conclusió; no va acabar d’haver-hi consens sobre què és el que havia de tenir aquest apartat.

    El debat acaba i es proposa, com a tasca a fer a casa, que cadascú adapti l’informe per tal d’aplicar-hi algunes de les qüestions debatudes. El resultat s’haurà de penjar com a comentari al bloc un cop creada l’entrada corresponent.

    Com a última activitat,  els grups es tornen a refer i passen de ser 4 a 3. Cada grup té un sobre i a dintre de cada sobre, un exercici de gramàtica triplicat que s’ha de respondre conjuntament, només un dels tres fulls. Quan s’acaba de respondre es torna a ficar al sobre i es passa al grup del costat. Dels tres exercicis, només va donar temps a fer-ne dos.

    D 17a sessió by Slidely Slideshow

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share