• C2 9a sessió

  Creació de la Noemí

  Creació de la Noemí

  Primer de tot hem revisat tots els tuits que havíem escrit. En aquests textos exposàvem quin rei preferíem si fóssim Ramon Muntaner. Una errada a més d’un dels tuits va donar peu a parlar dels verbs transitius i els intransitius i si porten o no preposició al davant. Per a qualsevol consulta lingüística podem cercar a la pàgina d’internet Optimot.

   

  En segon punt, hem jugat a fer subhasta de les frases que havíem escrit a les sinopsi dels capítols de la crònica de Ramon Muntaner. Aquest joc consistia a apostar diners amb moneda pròpia (1 florí= 100 croats), segons si crèiem que aquella oració estava ben formulada i escrita. Després, quan tothom havia apostat,  corregíem els errors de les oracions comprades. Perlesdelesfitxes

   

  Gairebé al final de la sessió, després d’haver llegit totes les aportacions de les sinopsis, hem arribat a la conclusió que copiàvem l’estil de Ramon Muntaner a l’hora d’escriure, és a dir, que ramonmuntanejàvem el seu estil a les oracions.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share