• El nostre hort literari

  Els viatgers+ logo

  Som la classe d’Els Viatgers. Ens preparem per superar el nivell de suficiència els dimarts i els dijous d’11.45 a 13.45 h. El Jaume ens guia per aprendre català d’una manera diferent i divertida. Hem de deixar de banda  la por i els temors. Hem de confiar que fer les coses d’una manera diferent funciona. Animeu-vos a parlar i a escriure. Som vint-i-cinc nois i noies que hem gosat cadascú amb els seus interessos i objectius, però amb moltes ganes d’aprendre.  Ens agradaria participar en el vostre blog, compartint una de les nostres activitats d’aquest trimestre. Consisteix en un projecte que vol vincular els processos del vi mitjançant una expressió artística.

  La història afirma que els romans van introduir el cultiu de la vinya i les vil·les agrícoles, tot i que sabem que els grecs ja van plantar vinyes a Alella (el Maresme) per al seu consum particular. Sota la influència romana, el cultiu de la vinya va tenir un gran desenvolupament. Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia s’han convertit en les capitals del vi i del cava. Podem trobar cellers molt innovadors en aquesta comarca.

  Hem escollit treballar sobre el vi per la importància que té al nostre país. A Catalunya es produeix vi blanc i rosat però el cava és el millor del món. Per aquests motius pensem que seria molt curiós saber una mica sobre el vi d’aquesta comarca. Hem pensat treballar i debatre obres literàries que tinguin relació amb el vi. Això ho desenvoluparem per trimestres.

  llavors

  Durant el primer trimestre hem de trobar obres literàries que tinguin relació amb el vi. Són les llavors que plantarem.

   

  Regar

  En el segon trimestre, haurem de triar la millor obra per parlar-ne profundament. Representarà el creixement del raïm.

   

  Collir

  Per acabar, parlarem sobre el tast del vi. Per això, muntarem una performance i contarem anècdotes amb alguna experiència amb la festa del vi. La nostra idea és adquirir una mica de cultura sobre aquest tema enllaçant amb la lectura de les obres literàries.

  Salutacions,

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Transi

  13 nov. 15
  19:50 #

  Ha quedat molt bé la presentación.

 2. Transi

  13 nov. 15
  21:49 #

  Presentació.

 3. Eva Andújar

  16 nov. 15
  19:09 #

  m´agrada molt 🙂


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share