• C2 18a sessió

    Creació de la Mercè

    Creació de la Mercè

    La primera part de la classe d’avui  s’han presentat els resultats del concurs per escollir la millor Mercadera. Tot i que inicialment hi havia un empat amb la número 2 i 3, un segon recompte ha donat el triomf a la número 2. FELICITATS!!

    La segona part de la classe d’avui, en Jaume ha proposat un joc per tal de conèixer-lo. Per fer el joc, en Jaume ens ha demanat que cadascú de nosaltres formuléssim preguntes sobre temes diferents; més tard ha format  grups per tal d’escollir les millors preguntes  i finalment ha format 2 grups. Aquest dos grups s’han creat amb l’objectiu que un grup plantegessin les preguntes i els altres contestessin com si fossin en Jaume. D’aquesta manera s’ha arribat a crear un perfil d’en Jaume.

    Per últim, en Jaume ens ha demanat que valoréssim el trimestre. Aquesta valoració ha d’enumerar coses a millorar i coses bones. Les coses bones que tothom ha comentat són que en Jaume és un bon conductor de treball, manté l’ interès dels alumnes pels continguts a estudiar i ha cohesionat el grup per fer les tasques en equips. Les coses a millorar, sobretot, s’han referit al lloc on s’imparteixen les classes en concret per les deficiències tecnològiques, respecte a l’horari s’han fet  referències que caldria ampliar l’oferta formativa i finalment es troba a faltar material didàctic per a l’estudi. Ens hem acomiadat desitjant-nos bones festes i fins al dia 12/01/2016, que s’inicien de nou les classes.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share