• C2 16a sessió

    Creació del Javi

    Creació del Javi

    La sessió de dijous, la vam començar individualment.  Havíem de corregir  l’episodi que ens va tocar de la crònica de Ramon Muntaner, concretament rectificar les piulades de Twitter del resum que vam fer. De fet, eren els resums que encara faltaven per corregir de la classe passada.En Jaume ens va dir si els compràvem, si estaven bé, i si no, havíem d’intentar trobar les errades, sempre amb la seva ajuda. A més, els errors que vam localitzar i els dubtes que hi havien, els va explicar a la pissarra.

    Tot seguit vam continuar la sessió amb el concurs per triar na Mercadera que tots els alumnes vam penjar al Twitter.

    Primer de tot, havíem de posar-nos, un altre cop, els mateixos grups que vam redactar les bases del concurs en la sessió anterior. A continuació en Jaume ens va dir un número a cadascú i vam tornar a fer uns nous grups. Aquests nous grups, eren amb la finalitat de posar en comú noves idees, i poder compartir el redactat de les bases entre tots els membres.

    Cadascú exposava el seu text i entre tots realitzàvem unes noves bases conjuntes amb les  idees que cada alumne havia  dit en el seu anterior grup.
    Per finalitzar vam fer un joc divertit. Cadascú  en un tall de full que ens va donar en Jaume vam escriure un accident geogràfic, un animal i un personatge històric.

    Tots aquests talls de fulls els vam doblegar i els vam ficar dins d’una bossa de paper. Aleshores cada alumne va agafar un paper, i havia d’esbrinar quin company de classe l’havia escrit. I així, vam acabar la sessió del dijous 03/12/2015.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share