• C2 23a sessió

    Creació de l'Esther G

    Creació de l’Esther G

    Dimarts 26 de gener de 2016

    Avui hem començat la classe comentant les piulades que vam fer per acabar la sessió anterior.  Fet això, en Jaume ens ha parlat dels diferents tipus d’arguments: d’exemple, d’autoritat, d’analogia i de causa-efecte.  A continuació, hem format grups per realitzar un exercici que ens ha ajudat a identificar els diferents arguments de què havíem parlat. Finalment, hem pensat un tema per redactar un article d’opinió. Cadascú ha exposat el tema que ha triat i el perquè vol escriure’l. Ara hem de pensar, per a la propera classe, quina serà la finalitat del nostre article.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share