• El coratge

  spruce-image (2)

  Si llegeixes aquesta entrada, significa que has recollit l’emblema. Primer, et volem felicitar perquè has demostrat prou coratge, com nosaltres. Hem fet front al primer repte i com a recompensa hem guanyat aquest emblema.  Segon, voldríem saber què és per tu el coratge. Et demanen que escriguis un comentari a les xarxes socials amb les etiquetes #s2cast15 #coratge. 

  Si vols, pots repetir el mateix gest de generositat nostre.  Allibera l’emblema en un lloc públic. Però en volem una foto. La pots publicar al mur del CNL Eramprunyà o bé a qualsevol altra xarxa social amb les dues etiquetes anteriors.

  Gràcies!

  Els Viatgers

   


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share