• C2 26a sessió

    Estudiant les regles de Magic, the Gathering

    Bon dia,

    Hem començat amb les “perles”, que per sort cada vegada en són menys.

    A continuació, en Jaume ha repartit uns números, de l’u al quatre, i hem format grups de tres. A continuació,  ens ha donat una lectura en la qual una persona havia de llegir, una altra resumir-la verbalment i la tercera fer-ne les correccions pertinents.

    A continuació, els alumnes ens hem barrejat en diferents grups per posar en comú què havíem entès de la lectura, la qual es tractava d’ entendre el joc de cartes que farem servir per escollir el rei de les bèsties. La veritat és que ha sigut una mica complicat perquè cada persona   havia entès normes diferents. Però hem d’arribar a un consens per decidir quines normes agafem. Després,  hem jugat per parelles amb mímica a “carnívor,  herbívor, humà”. Molt divertit.

    I, per acabar, en Jaume ens ha repartir dos pòsits de diferents colors. Havíem de posar en un què és el que  havíem après  fins ara en les classes i en l’altre què creien que ens falta per aprendre. Tot seguit,  l’hem enganxat a una cartolina a la paret i hem estat comentant el resultat d’allò que preocupa a la gent individualment. Però en Jaume s’ha encarregat de tranquil·litzar-nos i una vegada més fer que  tot sigui possible.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share