• C2 33a sessió

    Una altra URL

    Extreta d’ https://morguefile.com/photos/morguefile/1/URL/pop, autoria de dhester

    En la sessió d’avui comencem per corregir dues actes. En la primera acta decidim el títol Apostrofa el WhatsApp i en l’altra,  Companys, vigilem amb les majúscules. Alguns companys són molt acurats amb les correccions.

    Avui el Jaume ens torna a donar un exercici per continuar repassant els pronoms relatius. En la sessió anterior vam fer els exercicis i vam tenir força dubtes. D’aquesta manera ho acabem de consolidar i  en continuem resolent.

    El joc d’avui és Actuar una mentida. Tots els alumnes ens posem en cercle i dempeus.  En Jaume comença el joc. Diu una acció i en gesticula una de diferent. Llavors, la persona del seu costat ha de gesticular l’acció que ha dit el company i dir-ne una altra, i així successivament.

    Comentem alguns aspectes que tindrà l’examen escrit. Els exercicis seran d’omplir els buits i hem de triar una de les diferents possibilitats que ens dona l’enunciat.  Per anar fent via, podem veure per internet els:

    • Model de proves homologables del CNL

    http://www.cpnl.cat/cursos-catala/manuals.html.

    Podem trobar també per internet diferents pàgines web per poder preparar amb èxit l’examen C2: http://llengua.gencat.cat/ca/serveis/acreditacio_coneixements/certificats_de_catala/certificats_estructura_i_descripcio_proves/certificat_de_nivell_superior_de_catala_d/

    En Jaume també ens comenta que podem fer dictats en línia:  http://llengua.gencat.cat/ca/serveis/aprendre_catala/recursos-per-al-professorat/dictats-en-linia/

    Aquesta setmana es commemora el 150é aniversari del naixement de Pompeu Fabra. En Jaume ens reparteix trossos d’un escrit seu i entre tots construïm el text. Un cop tenim el text, fem un dictat. Cadascú llegeix en veu alta el seu tros de paper i després continua l’ alumne següent.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share