• C2 13a sessió

  Obra de Lola

  20 de novembre de 2018

  Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

  Després de dies d’aparent tranquil·litat, hem rebut notícies d’un imminent atac de les tropes franquistes. Tinc, per tant, poc temps per explicar-vos les accions de la nostra 13a sessió; tanmateix, ho faré tan bé com pugui.

  Per començar, vam revisar l’acta anterior per a trobar convidats no desitjats. Seguidament, vam continuar afinant els nostres textos per elaborar un reportatge sobre l’exposició que commemora l’Any Fabra. El nostre famós heroi que va posar ordre en la nostra estimada llengua. Quan els vam tenir enllestits, vam passar a l’acció, és a dir, vam començar amb les gravacions. Va ser una feina intensa que va exigir força concentració, però crec que el resultat va ser prou bo. Tota aquesta tasca, com ja sabeu, la vam fer en petits escamots. Treballem de manera autònoma i independent perquè si algú cau en mans de l’enemic no donem informació els uns dels altres i no puguin tenir una idea de conjunt de la nostra estratègia. Crec que ens n’estem sortint.

  Finalment, havíem de parlar sobre les valoracions, però es va fer tard i no vam tenir temps.

  Em vull acomiadar de vosaltres amb recança pels temps que ens ha tocat viure i amb esperança del que ha d’esdevenir. No dubteu que reeixirem en la nostra missió de deixar un món millor als nostres fills i filles.

   

  Salut i República!

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share