• C2 12a sessió

  Obra de Sònia Parramona

   

  15 de novembre de  2018

  Estimats camarades:

  El capità Jaume diu que haig de resumir la darrera sessió. No saps l’alegria que m’ ha fet!!!… Anem  per feina que si no perdrem la guerra i jo no tindré dret a racionament.

  Per començar, vam revisar l’acta anterior i, després, ja vam ajuntar-nos en grups per repassar els articles d’opinió de la setmana anterior. Es podria dir que som uns soldats a mig  formar, perquè,  en el tema de la coherència i la cohesió, tenim molt a millorar. Sembla que les nostres introduccions i conclusions són massa concises i escasses. No parlem del capítol de les comes, que ens porten per mal camí.

  Com sempre, vam ser feliços quan ens va dir que teníem permís. De tota manera, el capità es va ocupar que el moment lúdic fos dirigit i ja ens veus fent mímica perquè la resta de soldats endevinin les lletres de la nostra clau secreta. Fent el ridícul més espantós, alguns inclús es van rebolcar per terra. L’endemà, tots a rentar-se l’uniforme…

  Per acabar, el Jaume ens va repartir resums diferents a cada grup sobre la vida de Pompeu Fabra. Amb motiu del seu centenari s’ha creat una exposició a l’entrada del campament i nosaltres haurem de fer un reportatge per animar la gent a conèixer la seva obra. No cal dir que ens costa  molt donar forma entre tots al reportatge. Per això, no vam enllestir la feina.

   

  Fins a la propera camarades,

  Lola

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share