• C2 15a sessió

    Obra de Jose


    Castelldefels, 22 de novembre de 2018

     

    Estimats companys milicians del C2cast18,

    Donat que he estat designada per informar-vos dels fets succeïts dijous, passo a fer el resum de la sessió.
    En primer lloc, cadascú va dir el que recordava de la darrera sessió i també en Jaume va repartir els apreciats cupons guanyats. A més a més, ens va posar en fila ,ordenats per l´últim número del nostre telèfon, amb la finalitat de formar grups i així posar-nos a treballar fent la revisió de la darrera acta.

    En segon lloc, la Sònia va comentar-nos el seu cartell de les dones treballadores i, seguidament, la Lola va explicar-nos la seva frase de Pompeu Fabra.
    En tercer lloc, va arribar l´hora de fer repàs de l’ús de les comes i en Jaume ens va repartir un exercici per fer i comentar en grup. bloc02-sint1

    Tot seguit i per trencar la rutina, la guerrilla C2cast18 a l´ordre del líder i l´heroi revolucionari, en Jaume, ens va posar a jugar al joc d’allunyar-nos i apropar-nos als nostres companys prèviament assignats per nosaltres amb la lletra “A “ o la lletra “B”.

    Finalment, entre tots van repassar de com ha de ser un bon resum: original, objectiu, fidel breu i ordenat. També en Jaume ens va proposar resumir l´article d´opinió amb una sola paraula al Twitter, amb les etiquetes #C2cas18 i #resum.

    Per acabar i amb la sospita que encara hi ha moltes ganes d’avançar per part dels milicians, només cal dir que ens veiem a la propera sessió.

    Salutacions,

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share