• C2 35a sessió

  Obra de Maria

  19 de febrer de 2019

   

  Bon dia, companys i companyes!

  Després de tants mesos, per fi, m’ha tocat a mi explicar-vos què vam fer l’últim dia de classe.

  Com sempre, vam començar amb què ens vam quedar de la sessió anterior. Quan vam acabar la roda de preguntes, va arribar l’hora de revisar l’acta de l’Hugo. El Jaume ens va separar per grups i, entre tots, la vam corregir.

  A continuació, ens va presentar els resums finals de les tres parts de la novel·la que posarem a l’exposició. Ara, ens falta només la introducció.

  Després, vam descansar una mica jugant. Els grups del principi van formar cinc equips. Ens vam posar tots drets fent cinc línies. El Jaume ens va repartir una canyeta a cadascú i a cada equip un paper petit. Cada membre havia de passar el paper al company següent, només utilitzant la canyeta. De veritat, va ser un joc molt divertit.

  Finalment, com que hem d’acabar el text de l’exposició, havíem de preparar la introducció. Primer, individualment i després, en grups. Cada grup va decidir la seva opció. Així, van sortir-ne quatre i cada un de nosaltres va votar la que més li agradava. El Jaume va apuntar els punts però ens va deixar sense que ens digués el resultat final. Ens anunciarà el guanyador la propera setmana. Quins nervis!

   

  Una abraçada,

   

  Maria


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share