• C2 22a sessió

  C2 22a Sessió

   

  Núm. Expedient: 01

  Subdirecció Operativa de la Policia

  Ref: #c2cast19

   

   

  RELACIÓ DELS FETS

  Es nota que la capital francesa ha captivat els nostres agents. No hem rebut informes d’un parell de sessions. Malgrat aquestes adversitat, vam detectar la presència del grup investigat a Castelldefels. Van participar en una tertúlia literària, organitzada per la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Pensem que l’activitat d’aquest grup és perillosa i hem d’evitar que s’apleguin a Praga. Els permetria dur a terme alguna campanya per desestabilitzar el Règim. El seu líder fins i tot es va atrevir a subornar-los perquè participessin activament en l’acte. La tertúlia va ser conduïda per la comissària de l’Any Teresa Pàmies, Montse Barderi. És escriptora! Ja està tot dit. Va contextualitzar el llibre Testament a Praga dins de la vida i l’obra de l’autora balaguerina. A més, va animar el públic plantejant-li algunes qüestions que es podien trobar en el llibre.

   

  CONCLUSIONS

  Pensem que triguem a intervenir. Ha estat una gran badada que se’ls permetés reunir-se en un acte d’aquest tipus. No entenem com es van poder moure amb tanta impunitat i que no se’ls detingués a la frontera a l’entrada o a la sortida. La situació es complica ja que es volen reunir-se a Praga. Ja hem detectat la sortida de la majoria d’elements del grup. Considerem que ens podrien desestabilitzar ja que comptaran amb suport soviètic o afí. Cal que demanen ajut a l’Agència Central d’Intel·ligència.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share