• C2 27a sessió

    2018: els homes es fan petons

    Només arribar a classe, cadascú va asseure’s al seu lloc. Quan va arribar en Jaume,  va dividir l’aula en dos grups per tal que cada un pogués corregir una acta. Primer, ho vam fer per parelles. Després, vam fer la posada en comú sobre les modificacions que s’havien realitzat.  Llavors, van sorgir una sèrie de dubtes lingüístics, que en Jaume va aclarir amb explicacions a la pissarra, com va ser el cas del verb adonar-se.

    Un cop finalitzades les correccions, cada parella va haver de pensar un títol corresponent per a cada acta. En Jaume els va anotar a la  pissarra i vam votar per decidir, entre tots, quins  eren els escollits. Els títols guanyadors van ser: Llums, càmera i acció i l’altre, Ens pica el kiwi, que va provocar unes quantes rialles.

    A continuació, vam treballar l’ús dels possessius. Individualment, vam corregir uns exercicis i, posteriorment,  ho vam comparar amb el company del costat. Finalment, en petits grups, vam debatre sobre quines crèiem que eren les respostes òptimes de la tasca. En Jaume ens va comunicar quines eren les definitives.

    L’última part de la sessió, la vam dedicar a fer un joc força divertit. No hi érem tots, perquè una part de la classe havia hagut de marxar per arribar a temps a la feina. Tot i així, ens vam asseure formant un cercle i en Jaume va començar dient: “Me’n vaig de viatge  i me’n porto un petó”, que el va fer a la persona que hi havia a la seva dreta. Tot seguit, ella havia de repetir el mateix  a la persona que  tenia al costat i afegir-hi més informació.  A mesura que el joc avançava, els companys havien d’anar recordant tot el que s’havia dit i fet. Vam riure molt i la frase estrella que va sorgir durant el joc va ser: “Som al 2018”, per tal de restar importància que dos homes es facin un petó a la galta.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share