• C2 25a sessió

    Núm. Expedient: 01

    Subdirecció Operativa de la Policia

    Ref: #c2cast19

     

    RELACIÓ DELS FETS

    18.00 h: Últim dia de la setmana. Els meus camarades i jo arribem puntuals a l’aula. Ens infiltrem sigil·losos per no ser descoberts pel general. Últimament, el general és molt sever amb tot el grup. Vol que tots arribem al final del viatge en les millors condicions. Som un bon grup i ho aconseguirem tots junts.

    18.05 h: Arriba el moment de realitzar de nou el relleu d’agents infiltrats: X, Y i Z. Mai he fet d’agent X i , si soc sincer, el meu objectiu era arribar fins al final amagat com una rata. El general ens ordena anar a dormir i pregunta qui falta per ser agent X. Finalment, surto del meu amagatall i m’ofereixo voluntari. Sorpresa! Hi ha una altra persona que tampoc ho ha estat. El general decideix entre somriures de complicitat. Per fi soc el nou agent infiltrat.

    18.15 h: El general ens enumera i ens separa per grups. Realitzem l’habitual correcció del text de l’antic agent X. A cada grup ens lliura una part. La correcció és molt lleu. És clar que amb el pas dels mesos els refugiats estem millorant.

    18.45 h: El general ens explica que tot seguit farem un exercici sobre majúscules i minúscules. Sembla un exercici fàcil però els refugiats ens adonem que hi ha moltes i moltes excepcions. El que queda més clar — i sense cap dubte— és que després del punt encara van majúscules.

    19.00 h:  Hora del joc! El general ens ordena posar-nos dempeus com l’anterior dia. Fem un cercle i ens ajuntem. Ens diu que és el joc dels colors! -Una altra vegada? Això sembla un déjà vu– El general ens comenta que dirà un color i hem de tocar la persona que el vesteix. Comencem pel color blau i tots els refugiats corren cap als pantalons texans d’una companya. Riem tots junts. És molt divertit veure a deu o dotze refugiats tocant les sabates d’un altre. 

    19.15 h: Acte seguit fem un exercici sobre els possessius. En un principi, la sensació sembla ser contrària envers l’exercici anterior. Potser és  una mica més complicat, però els refugiats l’executem amb nota. Cada dia que passa, el grup està aprenent i perfeccionant-se més. Alguns dels refugiats aprenem l’ús i significat de llur/llurs

     

    CONCLUSIONS

    Està sent un viatge llarg i cansat. Hem viatjat per Europa, Amèrica i de nou a Europa. El millor de tot és que el grup segueix sencer. No hem patit cap baixa. El general ens està guiant molt bé i si seguim les seves instruccions aconseguirem l’objectiu.

     

    Agent X 

    Praga, 16 de gener de 2020

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share