• Missatge al contestador automàtic/Intermedi 1- 454

    Ara treballem la unitat 4: Un premi per als millors poemes, i a més llegim el llibre: Pilota de set de Joan Pinyol. En aquest exercici es demana deixar un missatge al contestador automàtic del guanyador del XXV Concurs de Poesia. La Raquel i el José, companys d’aquest grup, han coincidit en donar el premi al mateix autor…

     

    Hola,

    Aquest és el contestador del Joan. En aquests moments no sóc a casa. Deixa el teu missatge després d’haver sentit el senyal i em posaré en contacte amb tu tan aviat com pugui.

     

    Hola, bon dia,

    Sóc el Josep de l’Editorial Castellnaus i aquest missatge és per a en Joan Pinyol que es va presentar al concurs literari de la nostra editorial. Truco per dir-li que ha estat el guanyador. La seva trepidant narrativa ha sigut l’escollida pel jurat entre les 37 obres presentades. El guardó es lliurarà a les 20 h. del proper 25 de març, al local social del CNL de Sant Andreu. Hauria de confirmar-nos la seva presència a l’acte al tel: 666 777 888, o a l’email: concurs@.cat.

    Moltes gràcies i felicitats!

    José Alejandre Blázquez

     

    Hola, bon dia,

    Sóc la Raquel de l’Editorial Castellnaus. Truco al Sr. Pinyol que es va presentar al concurs literari de l’associació per dir-li que ha estat el guanyador. La seva divertida i trepidant crítica ha sigut la més votada. El guardó es lliurarà el proper dia 25 de març a les 20 h. , al local social del CNL de Sant Andreu.  Hauria de confirmar la seva assistència a l’acte al tel: 555 55 55 al més aviat possible.

    Per cert! Moltes felicitats!

    Raquel Lázaro Silleras

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia