• Sortides culturals

    Durant els mesos de gener i febrer els alumnes de la delegació han dut a terme diverses sortides culturals, la majoria relacionades amb la commemoració del tricentenari.

    El 24 de gener els alumnes de B1 de la Rosabel han visitat el Born Centre Cultural http://elborncentrecultural.bcn.cat/. I el dia 30 de gener el grup B2 de la Teresa han anat a veure el Parlament.

    El 4 de febrer els alumnes de B2 de l’Eugènia han fet pogut conèixer per dins els estudis de Tv3.

    Els dies 4 i 20 de febrer els alumnes de la Teresa dels grups B2 i BE han visitat el Parlament i han fet una activitat al mapa interactiu del passeig Lluís Companys.

    unnamed1  unnamed2

    L’11 de febrer els grups B3 i E1 de l’Eugènia han vist l’exposició d’Avinyó “El català d’ahir, avui i demà. Et prenc la paraula”.  http://blogs.cpnl.cat/catala1714/. També han visitat l’Ajuntament de Barcelona tot aprofitant la jornada de portes obertes per la festa de Santa Eulàlia, on hi havia uns actors vestits de l’època i explicaven la història dels 1714.

        Es mostra foto.JPG.

    A la tarda, el grup I1 de la Rosabel ha fet una visita guiada a l’exposició “La vida quotidiana a Catalunya al voltant de 1714” a la Biblioteca de Catalunya http://www.bnc.cat/Visita-ns/Exposicions, i el grup d’E2, un itinerari per Ciutat Vella.

    Es mostra image (1).jpeg.

    El dia 19  els grups d’I2 i I3  de la Gemma i l’I2 del David han encetat el cicle de xerrades “Barcelona a partir del 1714”, organitzada pel Taller d’Història de Gràcia. http://tallerhistoriagracia.blogspot.com.es/

    El 20 de febrer  el grup B3 de la Gemma han fet una visita guiada a l’exposició “La vida quotidiana a Catalunya al voltant de 1714” a la Biblioteca de Catalunya, que aquest any commemora el seu centenari.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi