• Cursos d’estiu de català

    El CNL de Barcelona també ofereix cursos de català a l’estiu de nivell bàsic 1, 2 i 3 (juliol i agost), de nivell elemental 1, 2 i 3 (juliol)i, finalment, de nivell intermedi 1 i 3 (juliol). Aquest cursos són intensius mensuals d’unes 12 hores a la setmana, aproximadament.

    El CNL de Barcelona ofereix cursos de català a l’estiu de nivell bàsic 1, 2 i 3 (juliol i agost), de nivell elemental 1, 2 i 3 (juliol) i finalment, de nivell intermedi 1 i 3 (juliol). Aquest cursos són intensius mensuals d’unes 12 hores a la setmana, aproximadament. Cercador de cursos d’estiu.

    Nivell bàsic: inscripció continuada

    La inscripció als cursos dels nivells B1, B2, B3 i CB és continuada durant tot l’any a l’Espai Llengua i Cultura (c/ Avinyó, 52), de 9 a 21 h de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14 (del 15 de juny fins al 15 de setembre, dissabtes tancat) i també al Centre d’Acolliment Lingüístic (Pl. Catalunya, 9, 2n 1a), de 9 a 21 h de dilluns a divendres -excepte divendres a la tarda de juliol, que és tancat-, els dissabtes (del 15 de juny fins al 15 de setembre, dissabtes tancat).

    La inscripció a aquests nivells també és continuada a les delegacions territorials del CNL de Barcelona, des del 15 de juny fins el 15 de setembre (agost tancat) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Cliqueu aquí per consultar els horaris d’estiu.

    Per accedir als cursos dels nivells bàsics (B1, B2, B3, CB i BE)  les proves de nivell també són continuades durant tot l’any.

    Inscripció continuada als cursos a distància CB, BE i CE

    La inscripció als següents cursos a distància: Curs bàsic (CB), Curs bàsic-elemental (BE) i Curs elemental (CE) és continuada en els Serveis d’Autoaprenentatge i Formació a Distància (SAFD) del c. Marina, 343 i del c. Mallorca, 115. L’horari d’atenció al públic d’ambdós centres és de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h. Des del 16 de juliol fins al 2 de setembre, ambdòs inclosos, el SAFD del carrer Mallorca estarà tancat.

    Per accedir als cursos a distància CB, BE i CE les proves de nivell també són continuades durant tot l’any.

    Cursos de català d'estiu a Barcelona

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi