• Col·laboració del CNL de Barcelona a la XIX Dictada Occitana de Barcelona

    La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona participarà el dissabte 30 de gener a la XIX Dictada Occitana.

    L’acte començarà a les 14.30 h i tindrà lloc a la sala d’actes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es farà un dictat en occità, seguit de la lectura del text i tindrà lloc un concurs del qual sortiran premiades dues persones per tres categories: joves, adults i nens.  A continuació, tindrà lloc una narració de contes . Tots els participants rebran premis i diplomes. Tothom que ho desitgi també podrà assistir-hi com a públic.

    El CNL hi participarà com a entitat col·laboradora cedint els llibres Viure a Catalunya. Aprenem català i Comencem a parlar de la Generalitat de Catalunya per a les persones guanyadores, fent difusió de l’acte entre l’alumnat i informant a través dels tríptics i volanders dels cursos de català i de les diverses campanyes del centre. El CNL de Barcelona col·labora amb el Cercle d’Agermanament Occitano-Català per participar conjuntament en diverses activitats des del novembre de 2013.

    Programa Dictada Occitana 2016

    Centre d’Agermanament Occitano-Català

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi