• El concurs “Les llengües de la meva vida” arriba a la recta final

    El dilluns 28 de novembre acaba el termini per participar en el concurs d’autobiografies lingüístiques Les llengües de la meva vida, organitzat pel CNL de Barcelona. Ja s’hi han presentat més d’un centenar de treballs, però encara hi ha temps per concursar-hi. En aquest enllaç donem unes quantes idees per fer l’autobiografia. Quan estigui enllestida s’ha d’enviar a l’adreça concurs.cnlb@cpnl.cat.

    El jurat estarà format per 4 persones en representació del CNL de Barcelona, un representant del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona i un representant de l’àmbit de Formació i Foment del Consorci per a la Normalització Lingüística. El president del jurat tindrà vot de qualitat.

    El concurs Les llengües de la meva vida arriba a la recta final

    El CNL de Barcelona farà una selecció i classificació de les obres presentades per facilitar la tasca del jurat. El veredicte serà inapel·lable i es farà públic a finals de gener de 2017.

    El mes de febrer es farà l’acte de lliurament de premis, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi