• 3a sessió del club de lectura

    La tercera sessió del Club de lectura tindrà lloc el dimecres 21 de desembre, a les 12.00 h, a la Biblioteca Jaume Fuster. En aquesta ocasió es comentarà Atreveix-te a pensar, de Josep-Maria Terricabras.

    Ens trobem amb una obra que no és un manual amb teories i doctrines que vulguin imposar què hem de pensar,  ni un assaig convencional. És un llibre que es proposa estimular les persones perquè pensin amb més claredat i més rigor. És possible pensar millor, i aquestes pàgines ens ajuden a descobrir aquells «tics» del pensament que fan que allò que pensem no sigui prou nostre. El propòsit de l’autor és que el procés de pensar i argumentar sigui precís i útil en l’àmbit de les exigències quotidianes.

    L’autor inclou a cada capítol una pregunta que serveix de fil conductor de les reflexions: —Comparteixo els meus pensaments amb algú? —Hi ha preguntes profundes? —Per què sovint preguntem «per què» i busquem explicacions últimes? —Quines coses sé segur i com ho sé, que les sé segur? —Què crec de debò? Raons i sentit comú. Valors i gustos. Relativisme i objectivitat. —Per què és important pensar?…

    Inscriu-t’hi, presencialment o telefònicament, a la biblioteca. És una activitat gratuïta.

    Resultat d'imatges de atreveix-te a pensar terricabras

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi