• XX Dictada Occitana

    El dissabte 28 de gener, a les 14.30 h, a la sala d’actes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la Rambla de Santa Mònica, 8, tindrà lloc la XX Dictada Occitana i, com ja fa alguns anys, hi participa la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona.

    La Dictada occitana és un concurs d’ortografia obert a tothom. El seu objectiu és donar prestigi a la llengua occitana. Es realitza un cop l’any i la seva dinàmica és molt senzilla, el mateix dia a la mateixa hora en diversos indrets es llegeix un text en occità i els participants l’han d’escriure, tot seguit es fa la correcció dels textos i es dóna un premi a aquell que ha fet el dictat amb menys errades.

    Només cal fer la inscripció a caoc@caoc.cat o bé trucant al 93 284 36 34.Tots els participants rebran premis i diplomes. Hi haurà premis especials als primers de cada categoria (adult, professional i infantil!).

    El CNL hi participarà com a entitat col·laboradora cedint llibres Comencem a parlar i Viure a Catalunya de la Generalitat de Catalunya i 4 jocs de taula Patim, Patam, Patum per a les persones guanyadores, fent difusió de l’acte entre l’alumnat i informant a través dels tríptics i volanders dels cursos de català i de les diverses campanyes del centre.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi