• Tres noves sessions de Doblem en català?

    El dilluns 2 d’octubre de 2017  es van dur a terme tres sessions de “Doblem en català?”, amb tres grups del CNL de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a la Casa Orlandai. La primera, amb el grup de suficiència de l’Eugènia, de 10 a 12 h; seguidament, de 12.15-14.15 h, amb el grup intermedi del David, i de 17.30 a 19.30 h amb el grup elemental de la Gemma.

    El taller, impartit per Francesc Fenollosa, professor de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de València i traductor i adaptador per al sector audiovisual valencià,  s’inicia amb una introducció al doblatge, perquè  els participants coneguin alguns dels aspectes bàsics que cal tenir en compte (com ara l’entonació, l’expressivitat, la sincronització de la veu amb les imatges, etc.) i, seguidament,  els participants doblen preses de pel·lícules,  documentals, pel·lícules d’animació infantil, etc.

    L’objectiu de l’activitat és fomentar l’ús i pràctica de la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema. També s’hi treballen altres valors socials relacionats amb la llengua (treball en equip, cohesió social, assertivitat, etc.).

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi