• T’estimo si he begut, d’Empar Moliné, primer llibre del club de lectura

    T’estimo si he begut és el primer llibre de què es parlarà el proper dia 25 d’octubre, a les 12 h, al Club de Lectura de nivell intermedi de la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia.

    Es tracta d’una recopilació de tretze contes independents entre ells, excepte els dos últims (un mateix viatge narrat des de dues perspectives diferents). S’hi troben personatges i situacions de fàcil identificació amb els tòpics d’avui. Moliner utilitza un estil punyent i directe, sarcàstic, que acompanya el propòsit de l’autora: remoure’ns les consciències i riure’ns de nosaltres mateixos. Retrata gran quantitat de personatges: una dona que fa realitat les seves fantasies sexuals, un matrimoni avorrit ofegat per les misèries de la seva vida quotidiana, un escriptor enfadat amb la literatura contemporània, un grup de feministes que perd el nord, una associació a favor de la lactància materna que intenta aconseguir un rècord Guiness… Personatges estrafolaris, caricatures de l’amor i del desig, que ens treuen un somriure alhora que ens mostren, també, la cara més profunda de la mediocritat dels éssers humans.

    Empar Moliné va néixer l’any 1966 a Santa Eulàlia de Ronçana. Ha estat actriu de teatre i cabaret, però es guanya la vida com a periodista. Actualment treballa en diversos mitjans de comunicació. Va debutar com a escriptora amb L’ensenyador de pisos que odiava els mims, una col·lecció de relats satírics i corrosius que van obtenir l’aplaudiment unànime de públic i crítica. La seva novel·la Feli, esthéticienne (Premi Josep Pla, 2000), ha estat traduïda a l’ alemany. T’estimo si he begut forma part de la seva obra més recent, juntament amb Busco senyor per amistat i el que sorgeixi.

    t estimo si he begut-empar moliner-9788477274100

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi