• Gran èxit de la Fira de la Lectura de Sarrià-Sant Gervasi

    El divendres, 12 d’abril, el CNL de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià Sant Gervasi, va participar a la fira de la lectura de Sarrià-Sant Gervasi.

    Les activitats es van desenvolupar a la plaça del Consell de la Vila i la plaça de Sarrià. En la primera s’hi va portar a terme una marató de lectura en veu alta. L’activitat va ser presentada per Pol Izquierdo, periodista de TV3. Es tractava que els participants anessin  llegint diversos textos en veu alta sense parar. També s’hi podien trobar els plafons temàtics, exposició de diversos espais i activitats relacionats amb la lectura. Pel que fa a la plaça de Sarrià, s’hi van col·locar les diverses parades amb moltes activitats: el Centre de Recursos Pedagògics de Sarrià-Sant Gervasi; el racó de la lectura i la il·lustració, organitzat per les biblioteques escolars; les biblioteques públiques del districte; llibreries del barri; escoles bressols municipals; el racó solidari format pel Banc dels Aliments i la Fundació Assís, i el CNL.

     Des de la parada del CNL es van dur a terme jocs en català (endevinalles, embarbussaments i refranys i frases fetes) per a nens i tothom que hi volgués participar i que optaven també al sorteig de 3 lots de llibres, que es va fer al final de la fira. També es van presentar els serveis del centre, es va informar dels cursos, del Voluntariat per la Llengua i de la campanya ”I tu jugues, en català”. Cavall Fort hi va col·laborar oferint revistes per poder-les repartir entre els participants.

    P1020766

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi