• Sortida al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau

    El dilluns 12 de febrer al matí els grups de l’Eugènia van fer una visita guiada al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau aprofitant que, per la festivitat de Santa Eulàlia, el recinte va obrir les seves portes al públic.

    Després d’acollir durant un segle les instal·lacions de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, arran del trasllat de l’activitat sanitària al nou hospital, un ambiciós procés de rehabilitació ha permès recuperar el valor patrimonial i artístic del Recinte Modernista de Sant Pau, obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Gràcies a aquesta transformació, el Recinte Modernista s’ha convertit en un nou espai de referència de la ciutat de Barcelona en el qual hi conviuen la història i la innovació.

    Sant Pau acull un centre de coneixement format per institucions capdavanteres en els àmbits de la sostenibilitat, la salut i l’educació, entre d’altres.  La restauració dels pavellons modernistes, declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997, també ha permès el desenvolupament d’un programa cultural que té com a objectiu principal la posada en valor d’aquest tresor del modernisme europeu. La figura de Lluís Domènech i Montaner i la seva aportació al moviment modernista, així com el valor patrimonial i institucional de Sant Pau i la seva aportació a la medicina en són les peces clau.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi