• Programació activitats Pompeu Fabra durant el mes de juny

    La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi ha organitzat durant el mes juny un seguit d’activitats per commemorar l’Any Fabra:

    El dimarts 5 de juny, a les 19.00 h, tindrà lloc a Can Cardener (carrer Cardener, 45)  la conferència “Pompeu Fabra: el lingüista excepcional i el personatge cívic” a càrrec de Jordi Manent. Jordi Manent és filòleg i autor del llibre Pompeu Fabra a l’exili (2005), compilador i editor de l’epistolari de Pompeu Fabra (volum 8 de les obres completes), i autor, amb Albert Manent, de Cartes de Pompeu Fabra a Josep Pous i Pagès.

     

    El dijous 7 de juny, a les 19.00 hores, a la Biblioteca Jaume Fuster (pl. Lesseps, 20-22), tindrà lloc la presentació de la novel·la gràfica Pompeu Fabra, l’aventura de la llengua, editada per Rafael Dalmau, amb il·lustracions d’Oriol Garcia Quera i guió de Gemma Pauné. La publicació vol fer conèixer al gran públic la figura de Pompeu Fabra, presenta un personatge polifacètic i permet entendre el valor de la seva tasca lingüística, encara vigent, d’una manera amena i assequible amb la combinació de pàgines de còmic i de text.

    El dimecres 13 de juny, de 16.00 a 18.00 hores, es farà la ruta Pompeu Fabra per Ciutat Vella amb motiu dels 150 anys del seu naixement a la Vila de Gràcia. La trobada serà a les 16.00 h al davant del Cafè Zurich, de la plaça de Catalunya. Es tracta d’una activitat gratuïta subvencionada pel Districte de Gràcia i organitzada pel CNL de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi. Places limitades. Apunteu-vos-hi a gracia@cpnl.cat

    L’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, creada per la Direcció General de Política Lingüística amb motiu de l’Any Fabra, es podrà veure al vestíbul de la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, a l’avinguda Príncep d’Astúries, 23-27, del 5 al 29 de juny.  L’horari per visitar l’exposició serà de dilluns a divendres, de 9 a 21 h.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi