• M. Dolors Millat ens transporta fins al Canadà

    El dimecres 23 de maig a les 10 h ha tingut lloc una interessantíssima xerrada amb Dolors Millat a la Llibreria A Peu de Pàgina.

    L’escriptora ens ha traslladat durant una hora i mitja a Mont-real i a la reserva índia d’Uashat, on té lloc la seva novel·la La filla del Nord. Ens ha parlat de la seva experiència quan va viure al Quebec, de com va decidir escriure la novel·la, de la importància de la documentació prèvia per poder escriure i de la influència de Madame Bovary, de Flaubert, en la seva obra.

    Prèviament l’alumnat havia treballat a la classe el primer capítol i, a partir d’avui mateix, llegirà amb molt d’interès com es desenvolupa la Berthe, la protagonista, com és la vida dels indis innus en uns boscos que van perdent terreny i com viuen els caçadors nòmades de la regió boreal. Es tracta d’una història de coratge, d’amor, d’amistat i desarrelament.

    Volem donar les gràcies a la Dolors, per la seva predisposició i per la interessant xerrada que ens ha fet, i a la Gemma, per acollir-nos com sempre a la Llibreria A Peu de Pàgina.

    Us aconsellem que llegiu La filla del Nord. No us deixarà indiferents!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi