• Jordi Manent ofereix una conferència sobre Pompeu Fabra

    El dimarts 5 de juny, a les 7 de la tarda, Jordi Manent va fer una conferència sobre Pompeu Fabra al Casal de Barri Can Cardener. Amb aquesta conferència, organitzada pel CNL de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació de Veïns del barri de la Salut i el Districte de Gràcia, es va obrir el cicle d’activitats programades amb motiu de la celebració de l’Any Fabra al districte de Gràcia.

    A l’acte hi van assistir unes 40 persones, entre les quals hi havia el sotsdirector del CNL de Barcelona, Jordi Font, i la tècnica de Cultura del Districte, Mari Cruz Martín, alumnes i professors de català i usuaris del casal de barri.

    Lídia Alberich, delegada de Gràcia i Sarrià Sant Gervasi, va presentar el conferenciant, Jordi Manent, filòleg i estudiós de Fabra, que ha publicat la correspondència de Fabra a l’exili.

    Manent va impartir la conferència amb el títol “Pompeu Fabra, el lingüista excepcional i el personatge cívic”, en la qual va parlar de la biografia del personatge, de la seva obra i la relació que va tenir amb institucions i entitats del moment.

    En acabar, es va obrir un torn de paraules, en què els assistents van tenir ocasió de fer moltes preguntes sobre aquest personatge cabdal en la història de la llengua catalana.

    Amb aquesta activitat es va donar el tret de sortida als actes organitzats pel Districte de Gràcia per celebrar l’Any Pompeu Fabra.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi