• Visita guiada a l’exposició d’Apel·les Mestres a Sarrià

    El dimecres 17 d’octubre, a les 18.00 h, va tenir lloc una visita guiada a l’exposició “Apel·les Mestres, artista complet i home polièdric” que acull el Centre Parroquial de Sarrià fins a finals de mes. L’activitat, a la qual van assistir 18 persones, va ser conduïda per Montserrat Garrich, bibliotecària, documentalista, comissària de l’exposició i coneixedora de la biografia d’Apel·les Mestres.

    Montserrat Garrich va explicar de manera molt amena les diverses facetes de l’artista: dibuixant, il·lustrador, músic, cançoner, col·leccionista, amic, tertulià, dramaturg, bibliòman, dissenyador gràfic, poeta, folklorista, figurinista, jardiner i viatger. També va ser molt interessant conèixer com era la ciutat a principis del segle passat, el context històric d’aquell moment a fi de poder situar millor el personatge, els seus orígens familiars, els seus coneixements culturals i la gent amb qui es va relacionar.

    La visita va acabar a l’interior del Teatre de Sarrià, inaugurat l’any 1907 i renovat recentment l’any 2015, que realitza una programació pròpia estructurada en cicles de teatre i dansa, de música, d’òpera i sarsuela, de documentals cinematogràfics i d’espectacles familiars.

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi